Om man är ute efter lite spänning och adrenalin i sitt liv kan ett fartfyllt race vara det perfekta alternativet. Genom att köra folkrace eller rally på Torpa Gård kan man fylla behovet av fart och fläkt under kontrollerade former!

Spännande motoraktiviteter

Fyll spänningskvoten med hjälp av motorsport! Visst ser det spännande ut när en rallybil åker på snedden genom kurvorna eller när folkracebilarna jagar varandra i full fart? Har du någon gång funderat på hur det skulle kännas att köra själv?

Det är få förunnat att ha en egen rallybil, men på senare år har man kunnat prova på rally och andra motorsporter på många ställen, mycket tack vare de många upplevelseföretag som har startat.

Många varianter

Det finns många motoraktiviteter att välja på. Medan rally normalt körs på avlysta vägar, så körs många andra grenar på speciella banor. Har man aldrig testat att köra rally är det lämpligt att göra även detta på motorbana.

Om man aldrig har kört på bana tidigare, kan det kanske kännas överväldigande att prova på. Genom att delta i en ordnad aktivitet med en skicklig instruktör, så finns alla förutsättningar för en lyckad upplevelse.

Varje motorbana har sina egna särdrag, och olika företag erbjuder olika upplägg och underlag. Banorna kan vara grusbelagda eller asfalterade, ibland har de både grus- och asfaltssträckor.

Motorsport på Torpa Gård

Här hos oss på Torpa Gård får du garanterat en riktigt spännande och rolig stund bakom ratten. Välj bland flera motoraktiviteter som  Rally, Folkrace och Crazy Race. Rally och Folkrace äger rum på den 1150 meter långa grusbanan, medan Crazy race körs på en specialbana. .

Är du ensam eller är ni flera personer? Det spelar ingen roll, det finns alltid något att välja på! Vill man köra folkrace eller rally finns det öppna grupper att delta i och det är lätt att boka en plats i den grupp som passar. Är man minst 6 personer så kan man boka en egen körning. Då bokar man in sin grupp på en tid som passar genom att kontakta oss!

Skaffa lite vardagsspänning!

Vill du göra något spännande till ljudet av motorers brummande vrål? Varför inte göra slag i saken och ge dig själv eller någon du känner en riktigt rolig och nervpirrande upplevelse? Motoraktiviteterna på Torpa Gård finns tillgängliga under större delen av året.

Boka nu!