Rally Vinter

Vinterkörning Rally & Folkrace

Torpa 10, 591 77 Borensberg

E-post: kontor@torpagard.com

Tel: 0141-408 48

Torpa vinter sliverblå 1

Racing för alla!

På Torpa Gård i Borensberg, där varje årstid sätter sin prägel på vår racingbana, längtar vi efter vinterföret för att kunna ta del av spännande aktiviteter som vinterrally. Hos oss är det öppet året runt, och vintern öppnar upp möjligheter för unika och adrenalinfyllda vinterkörnings-upplevelser. Om du är intresserad av att köra rally i vinter har du kommit rätt!

N

Åldersgräns: 18 år och körkort.

N

Rally: Maxlängd: 190cm, Maxvikt: 115kg. Är du längre/större, kontakta oss!

N

Tillgänglighet: hela året med vissa reservationer, som tex tjällossning eller extremt väder.

N

Overall, nackkrage och hjälm lånas på plats.

N

Använd bekväma, täckta skor (tex sportskor).

N

Vill du använda handskar, ta med egna.

Alla tävlingsbilar drivs med E85

Rallybilarna är säkerhetsutrustade

Uppvärmning av anläggning via solpaneler och halm

Filmer från motorbanan

Dyk in i adrenalinfyllda äventyr och upplev spänningen på vår motorbana genom våra inspirerande YouTube-filmer! Här kan du se några spännande ögonblick från vår motorbana, få insiderblickar och njuta av den snabba åkningen direkt från bekvämligheten av din skärm. Upptäck det bästa från våra evenemang och ta del av det actionpackade livet på banan genom våra YouTube-filmer. Missa inte chansen att inspireras och känna pulsen av racingens värld – prenumerera på vår kanal och följ med oss på en resa full av hastighet och äventyr!

Kör rally i vinter med företagskollegorna eller kompisgänget

Vår plats erbjuder en fantastisk miljö för den ultimata vinterkörningsupplevelsen. Oavsett om du är en bilentusiast eller helt enkelt vill pröva på vinterkörningens magi, så har vi något för alla. Känn pulsen stiga när du tar dig an utmanande terräng och snötäckta vägar under vintermånaderna.

Våra vinterevenemang och möjligheter till vinterkörning är utformade för att ge dig en minnesvärd och adrenalinfylld stund. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren förare kan du njuta av den speciella känslan av att köra i vinterlandskapet hos oss.

Upptäck tjusningen med att köra rally på vintern och utforska möjligheterna till vinterrally hos oss i Borensberg. Vår plats är inte bara öppen under sommarmånaderna – vi välkomnar entusiaster året runt för att ta del av det unika nöjet med vinterkörning och vinterrally. Ge dig själv och dina nära och kära en oförglömlig upplevelse i vinterlandskapets magi.

Vår passion för vinterrally och vinterkörning gör oss till den perfekta destinationen för alla motorsportentusiaster. Upplev äkta spänning och utmana dig själv i vinterväder. Boka din plats redan idag och ta del av en oförglömlig upplevelse fylld med action, adrenalin och vintermagi. Hos oss får du den ultimata vinterkörningsupplevelsen – välkommen till Borensberg, platsen där vinteräventyret tar fart!