Konferens på Torpa Gård

“En modern konferensanläggning i lantlig idyll”

Boka er konferens i naturskön miljö. Här finns allt upplagt för kreativa möten med gruppens sammanhållning i fokus.

Vårt fantastiska läge i Östergötland och vår nya moderna konferensanläggning samt alla spännande teambuilding-aktiviteter gör vistelsen här till något alldeles speciellt. Allt ni behöver finns inom ett begränsat område, så tiden kan utnyttjas optimalt.

Miljön är viktig för oss

Vi kan inte nog betona hur mycket miljön betyder för oss på Torpa Gård. Vårt miljötänk genomsyrar allt vi håller på med, allt ifrån uppvärmning av vår konferensanläggning till varje konferensaktivitet vi erbjuder. Tänk dig att vistas på en 98% fossilfri konferensgård! Läs gärna om vårt miljöarbete här.

Att ni ska trivas är viktigast!

Era förutsättningar och önskemål för en extra lyckad konferens utöver det vanliga hjälper vi er naturligtvis med. Konferensaktiviteterna skräddarsys genom att vi sätter samman just den teambuilding-konferens som ni önskar och behöver. Naturligtvis tar vi också hand om speciella önskemål kring boende och mat samt utrustning i konferenslokalerna. De friluftsaktiviteter och motorsports-aktiviteter som presenteras på vår hemsida är alla möjliga att kombinera med er konferens.

Våra ljusa och moderna lokaler och den fina naturen runt omkring ger en trevlig inramning till ert konferens-upplägg. Självklart finns Wifi i samtliga konferensrum.

Konferensavgift 165 SEK/person

I avgiften ingår lokal, digital projektor, whiteboard, blädderblock, konferensblock, penna,vatten och frukt.

Lokaler

Det finns 3 olika lokaler med kapacitet enligt följande (i skolsittning):

Rum 1 – 18 personer

Rum 2 – 20 personer

Rum 3 – 40 personer

Rum 2 och 3 kan slås ihop och kan då ta 75 personer i biosittning.

Mat och fika serveras i restaurangen som ligger nära konferenslokalerna. Restaurangen tar upp till 60 personer (vid fler deltagare kan man äta i 2 grupper). Övernattning för upp till ca 55 personer kan ske på Torpa Gårds hotell (46 personer) och i lägenhet.

Wifi i samtliga konferensrum. I konferensavgiften ingår projektor, whiteboard, blädderblock, konferens-block, penna, vatten och frukt.

 

Välkommen till Torpa Gård!