Kombinera jobbmötet med en konferensaktivitet för en riktigt fartfylld konferens! Med ett spännande folkrace på vår säkra grusbana ger du konferensen nytt liv. Deltagarna kommer att få en upplevelse de aldrig kommer att glömma.

Konferensens höjdpunkt

En konferens är inte bara en möjlighet att samla arbetsgruppen, det är också ett avbrott i företagets vardagliga arbete. Se det som en chans att ge deltagarna något extra, något som också kan göra att gruppen svetsas samman. En gemensam upplevelse gör att gruppen känner samhörighet, vilket i sin tur ger synergieffekter. Helheten är större än summan av delarna – man jobbar helt enkelt bättre tillsammans.

 

Krydda din konferens med en spännande konferensaktivitet

Svetsa samman teamet med ett fartfyllt avbrott. En konferens är till för föredrag och diskussioner, och nya arbetssätt och projekt kan ofta läggas fram. Konferensen kan också ge möjlighet att möta kollegor från andra delar av Sverige och skapa en sammanhållning som annars kan vara svår att åstadkomma.

Det är alltid uppskattat att pausa konferensarbetet med olika typer av konferensaktiviteter. Effekten av ett avbrott är lätt att underskatta, men en rolig aktivitet som utförs tillsammans kan ge långtgående effekter i det dagliga arbetet. Att kombinera sin konferens med spännande aktiviteter är alltid en bra idé!

 

 

Fartfyllt och uppskattat

Folkrace ger fart och spänning och kommer att bli ett uppskattat inslag i er konferens. På vår speciellt utformade och roliga bana får ni utlopp för alla era fartdrömmar – och får ett givet samtalsämne när ni samlas för middag.

På Torpa Gård finns flera olika upplägg med folkrace, som passar både stora och små grupper och olika budgetar. Kombinera gärna folkracet med till exempel Fångarna eller Crazy Race för en extra minnesvärd dag!

Satsa på att berika din konferens

En konferens med det lilla extra ger flerfalt tillbaka! Dina medarbetare kommer kunna dra nytta av den sammanhållning som uppstår när man umgås och gör en aktivitet tillsammans.

Boka en konferens hos oss, kontakta oss på kontor@torpagard.com