Aktiviteter

Roliga gruppaktiviteter

Crazy Race

Crazy Race-bilar är normala bilar som byggts om för att ge en annorlunda och rolig körupp-levelse. Kör felstyrd bil, dubbelbil, pivotbil och blindstyrningsbil på Torpa Gårds bana och få ett roligt och annorlunda minne. Två av bilarna kräver samarbete. Utmana ditt invanda tänkande, det är svårare än du tror att köra dessa bilar!

Klicka här för att läsa mer.

Pris: 650 kr/ person

Fångarna

Fångarna på Torpa är en grupp-aktivitet med tonvikten lagd på samarbete. Aktiviteten sker utomhus och innehåller allt från kamp-stationer och styrkeprov till balansövningar och hjärngympa. En ledare följer gruppen hela tiden, så att ni får ut det mesta av aktiviteten! Lägsta antal deltagare är 10 personer.

Klicka här för att läsa mer.

Pris: 295 kr per person

Möhippa/Svensexa

Utnyttja vårt speciella möhippa/svensexa-paket med Fångarna, Crazy-bilar och tacobuffé (minst 8 personer), eller välj själv mellan samtliga våra aktiviteter! Fartfyllt folkrace, spännande rally eller det lite lugnare Fångarna – oavsett vad ni väljer kommer bruden/brudgummen få en oförglömlig upplevelse! 

Klicka här för att läsa mer.

Pris: från 295 kr per person

Kräftfiske

Fiska kräftor på Torpa Gårds eget fiskevatten! Ta med familjen eller kompisarna, övernatta i militärtält och njut av sommarnatten vid sjön Boren.

Klicka här för att läsa mer.

Pris: 4990 kr för 1-10 personer

Terrängteknik

Testa eller demonstrera era fyrhjulsdrivna fordon på en bana med olika underlag och hinder. Här finns möjligheter för all sorts teknikträning och uppvisning.

Klicka här för att läsa mer.

Pris: 5000 kr /4 timmar

Kanot/båt

Vi har kanadensare, kajaker och motorbåtar för uthyrning, framför allt till grupper och företag som besöker oss för andra aktiviteter.

Klicka här för att läsa mer.

Pris: från 290 kr