Vad behöver du för att njuta till fullo av din semester? Lugn och ro, trevlig omgivning och lite aktiviteter att välja på? Ta en tur till oss på Torpa Gård i utkanten av Östgötaslätten, här hittar du allt detta och lite till!

Njutning – en del av Torpa Gård

 

Många skulle nog instämma i att lugn och ro och en trevlig omgivning är ingredienser som är en del av en perfekt semester. När man är ledig vill man kunna njuta av sin tid utan bekymmer, och då kan det vara skönt att tillbringa en del av den tiden på en anläggning som erbjuder just detta.

Vackra omgivningar

Torpa Gård ligger precis i närheten av sjön Boren, mellan Östgötaslätten och skogen. Här kan man njuta av landsbygdens ro och stillhet, men ändå ha nära till flera av Östergötlands större städer och turistattraktioner. Det är lätt att ha Torpa Gård som bas och ge sig ut på dagsturer med bil eller cykel. Göta Kanal – ett av Sveriges största byggnadsverk – är mindre än 5 kilometer bort och slussen i Borensberg (en av de få som fortfarande är handmanövrerade) är definitivt värt ett besök!

flygbild Torpa Gård
Utsikt över Torpa Gårds hotell

Torpa Gård – familjärt och trivsamt

Ett trivsamt hotell gör mycket för semesterkänslan! Hotellets läge, med skog på ena sidan och åkrar på den andra, är perfekt när man önskar en så ostörd sömn som möjligt. Att äta frukost med fri sikt över åkrarna går heller inte av för hackor. 

Den som vill ha ännu lite mer avskildhet kan bo i en av våra lägenheter, bara 150 meter från Boren! Sov gott, ät middag med utsikt över sjön, eller ta en rogivande fisketur. När man bor så nära sjön är det lätt att få ett infall och precis lika lätt att bara ge sig ut! 

Många alternativ!

Vi erbjuder också en mängd olika aktiviteter, så oavsett om du vill ta det lugnt eller vill aktivera dig kan du säkert hitta det du söker hos oss här på Torpa Gård!

Välkommen hit!