Om oss

Familjen Samuelsson med personal hälsar er välkomna till Torpa Gård!

Här driver vi en familjär och personlig konferensanläggning med egen motorbana, i symbios med lantbruket. Genom att noggrant välja uppvärmningsmetoder och drivmedel till samtliga fordon har vi gjort vår anläggning så fossilfri som möjligt!

foto Torpa 1966 redigerad

Historia

Familjen Samuelsson kom till Torpa på 60-talet och gården drevs länge som ett traditionellt jordbruk, men eftersom familjen har ett stort motorintresse fick man under 1999 idén att bygga en motorbana, för att ha som sidoverksamhet.

Sidoverksamheten växte och blev så småningom den huvudsakliga verksamheten.

Grupp-vid-folkraceevent

Gasar vidare!

Företaget utvecklades efterhand och utökades med restaurang, hotell, semesterlägenheter, konferenshus och servicehus. Man möts nu av en fullständig konferensanläggning, med aktiviteter och upplägg som passar både privata grupper och företag.

Solpaneler

Omtanke om miljön

Det är en självklarhet för oss att ta hand om den natur vi lever i, därför jobbar vi hårt med att vara så fossilfria som möjligt. Vi lever i symbios med gårdens lantbruk, har installerat solpaneler, värmer anläggningen med halm och driver alla tävlingsbilar med E85. Vi ser framåt och fortsätter att jobba med miljöfrämjande åtgärder.