Underskattar ni kraften som finns i gemenskap på arbetsplatsen? Det finns många undersökningar som visar att stark gemenskap ger positiva bieffekter, som att anställda fattar bättre beslut och får mer gjort. Men är det så lätt som att bara bjuda alla anställda på något roligt?

Nöjda medarbetare?

Det verkar enkelt. Bjud alla anställda på nåt roligt, och du får nöjda och glada medarbetare som alltid gör bra ifrån sig. Anställda vill känna sig välkomna och omhändertagna på sin arbetsplats, och det är lätt att tro att nån enstaka utflykt eller fest hjälper till att fylla denna funktion.

Självklart är det inte så lätt, de grundläggande behoven, som t.ex. trygghet och framtidstro, måste naturligtvis vara uppfyllda först.

Arbete och nöje

En arbetsplats som drivs av gemenskap är inte något som skapas i en handvändning. Säkerligen krävs det många arbetsmöten och genomgångar innan man kan hitta en väg som passar det egna företaget. Varför inte besöka Torpa Gård, där man kan arbeta och roa sig, och tillsammans finna vägar till framgång?

På Torpa Gård finns goda möjligheter att visa att ni sätter värde på era medarbetare och ser dem som en oumbärlig tillgång i företaget. Fantastisk miljö, god mat, moderna konferenslokaler och många gemenskapsbyggande aktiviteter, allt hjälper er att skapa och bibehålla en gemenskapsdriven företagskultur.

Att blanda arbete och nöje är ett framgångskoncept, helt enkelt!

Glada folkraceåkare efter avslutad aktivitet
Hanois torn samarbetsövning

Aktiviteter som bygger laganda

Det kan verka självklart att aktiviteter som utförs i grupp skapar laganda. Men bara för att man genomför en aktivitet i grupp betyder det inte med automatik att alla i gruppen samarbetar. Med aktiviteter som däremot kräver samarbete för att kunna genomföras underlättas lagbyggandet väsentligt! Att lösa uppgifter tillsammans är utvecklande och skapar förståelse mellan deltagarna.

På Torpa Gård hittar man ett flertal aktiviteter att välja mellan, allt efter företagets behov!

Samarbete – på väg åt samma håll

Det finns flera sätt att nå ett mål, men det är viktigt att alla är på våg åt samma håll! Alla har något att tillföra, det gäller bara att hitta den rätta vägen för alla inblandade.

Kom till oss på Torpa Gård, så ger vi er möjligheter och förutsättningar för att hitta er väg!