Tidig vår och höst är högsäsong för arbetsplatsernas kickoff-evenemang. Kombinera kickoffen med en aktivitet för att bygga och förankra relationer mellan deltagarna!

Kickoff – starten på något nytt

När ett nytt verksamhetsår börjar, ni lanserar en ny produkt, eller gör en nysatsning i arbetsgruppen så är kickoffen den självklara starten. Samla medarbetarna kring de målsättningar och visioner ni har och bygg gemenskap i arbetsgruppen för att lättare ta er igenom utmaningar i framtiden. En kickoff med en aktivitet som fokuserar på teambuilding kan ge er den skjuts ni behöver!

Kickoff eller vanlig konferens?

En kick-off har ofta mer fokus på aktiviteter tillsammans än på själva konferensdelen, och framför allt på  teambuilding-aktiviteter. Man samlas kring företages målsättningar och visioner och tar hjälp av aktiviteter för att bygga ett starkt lag som tar sig igenom utmaningar tillsammans!

En kickoff har man alltså för att nystarten ska få de bästa förutsättningarna att lyckas, och i slutändan stärker kickoffen företaget och alla medarbetare. Med mycket tid och luft i agendan för umgänge så skapar ni en bra grund för gemenskap och sammanhållning!

 

En man och en kvinna är på väg att skjuta iväg ölglas över ett blött bord, en annan man tittar på.

Aktiviteter för lagkänsla

Aktiviteter med fokus på samarbete bygger och fördjupar relationer. Genom att låta medarbetarna umgås och samarbeta förbättrar ni lagkänslan och ökar tilliten mellan dem. Fångarna på Torpa är just en sådan aktivitet, där deltagarna delas in i lag och kämpar för att det egna laget ska vinna.

Kanske är det viktigast att ni har roligt tillsammans och har något att minnas när ni är tillbaka på kontoret? Ett fartfyllt folkrace ger deltagarna ett minne för livet, och på Torpa Gård hittar ni flera olika prisnivåer, för att passa olika budgetar.

Planera nu!

För att använda en fotbolls-analogi: det är dags för avspark!. Planera höstens kickoff med roliga aktiviteter redan nu genom att se vad vi på Torpa Gård kan erbjuda.