Fantastiskt erbjudande inför semestern 2017!

Även i år kör vi ett erbjudande på ca 15 % rabatt om du bokar boende med roddbåt för sommaren 2017 i antingen 3-bäddslägenhet med 1 båt eller 6-bäddslägenhet med 2 båtar! Bokas söndag till söndag och endast veckovis.

Semestererbjudandet, som gäller bokningar mellan 25 juni – 20 augusti, ska bokas senast 15 maj för att ta del av rabatten.
Här kan man läsa mer om våra lägenheter och om våra båtar. I våra lägenheter bor du med självhushållning bara 150 meter från sjön Boren! Lägenheterna har fräscha badrum, fullt utrustade kök, TV, samt uteplats med grillmöjligheter.

Med sjön så nära är det bara att ge sig ut så fort fiskelusten faller på! Boren är rik på abborre och gädda, och fiskekortet (som köps separat hos oss) gäller för hela Boren. På iFiske.se finns mer information om Boren och om fiskekort.

Även för den som inte vill fiska finns många möjligheter, det är inte långt till Linköping och Motala, och det finns dessutom en rad trevliga utflyktsmål i omgivningarna. På VisitÖstergötland hittar du massor av förslag på aktiviteter och resmål!

Nergården framifrån

 

 

 

 

3-bädds-lägenhet med 1 st roddbåt, 4890kr (ord. 5755kr)
6-bädds-lägenhet med 2 st roddbåtar, 6925kr (ord. 8150kr)
OBS! Rabatten gäller endast för lägenhet MED båt och alltså inte om man bokar utan båt!