Utnyttja vår fantastiska rabatt på fiske- eller semesterboende med båt!

Just nu får du 15% rabatt om du bokar boende med båt för sommaren, 3-bäddslägenhet med 1 båt eller 6-bäddslägenhet med 2 båtar!

Fiskeerbjudandet, som gäller 17 april – 12 juni, gäller om man bokar lägenhet och motorbåt, detta ska bokas senast 15 april. Läs mer på vår sida om fiskesemester.

I semestererbjudandet, som gäller 19 juni – 21 augusti är det roddbåt som gäller. Semestererbjudandet ska bokas senast 1 maj, och man kan läsa mer om våra lägenheter här, och om våra båtar här.

I våra lägenheter bor du med självhushållning bara 150 meter från Boren! Lägenheterna har fräscha badrum, fullt utrustade kök, TV, samt uteplats med grillmöjligheter.

Med sjön så nära är det bara att ge sig ut så fort fiskelusten faller på! Boren är rik på abborre och gädda, och fiskekortet (som köps separat hos oss) gäller för hela Boren. På iFiske.se kan du läsa mer om Boren och om fiskekort.

Även för den som inte vill fiska finns många möjligheter, det är inte långt till Linköping och Motala, och det finns dessutom en rad trevliga utflyktsmål i omgivningarna. På VisitÖstergötland hittar du massor av förslag på aktiviteter och resmål!

Nergården framifrån

OBS! Rabatten gäller endast för lägenhet MED båt och alltså inte om man bokar utan båt!