Anordna en minimässa på Torpa Gård!

Har ni behov av att presentera era produkter och ge kunderna möjlighet att prova dem? Här på Torpa Gård kan ni sätta ihop en minimässa som passar just er och era kunder!

Vi har 1500 m² utställningsyta inomhus och 100 ha utomhus, eget grustag, terrängbilsbana, motorbana, skog och 1 km strandrätt vid sjön Boren. Dessutom kan vi erbjuda övernattning, god mat, pub och spännande aktiviteter, och allt kan dessutom sättas ihop på ett sätt som passar just er, era produkter och era kunder!

Med en snygg och professionell presentation, varvat med humor, upplevelser och spänning, kan ni utnyttja minimässan för att utveckla goda affärsförbindelser, utan stress och yttre påverkan!

Vi hjälper till att planera, utforma och arrangera er egen minimässa och ser till att allt runt omkring fungerar, så att ni kan koncentrera er på det ni är bäst på, era egna produkter! Välj själva hur upplägget ska se ut, och vad som ska ingå, vi har inga förutbestämda paket ni måste försöka passa in i, hela upplägget blir på ett sätt som passar just er!

För mer upplysningar  och offert, kontakta oss på telefon 0141-40848 eller epost kontor@torpagard.com.