Massor av familjeaktiviteter att välja på!

Hos oss på Torpa Gård hittar du aktiviteter för hela familjen, både stora och små. Vi kan erbjuda allt från lugn och rogivande kanotpaddling till fartfylld Crosskart, ni väljer själva de familjeaktiviteter som passar just er!

Cyklar och kanoter – utforska väg och vatten.

Vi hyr ut cyklar för längre eller kortare dagsturer och runt omkring Torpa Gård finns många trevliga vägar att cykla på. Man kan också cykla längs med Göta Kanal och vara med om slussningar i Borensberg och Berg. Vi kan ge förslag på ett flertal olika turer med längder på allt ifrån några kilometer till 5-6 mil.

Vill man istället ge sig ut på sjön Boren så finns kanoter och kajaker också att hyra. För den som vill hyra på längre tid, så finns det också roddbåtar och motorbåtar för uthyrning.

På sensommaren kan man köpa ett kräftfiskepaket med övernattning i militärtält på Borens strand.

Familjeaktiviteter

 

 

 

 

 

Roliga motoraktiviteter och kluriga familjelekar.

Vill du köra roliga och knasiga bilar så väljer du att köra Crazy Race, 4 olika bilar som är modifierade för att ge en roligare upplevelse. Kör t ex en blindstyrd bil ihop med bästa kompisen eller prova att ta dig runt banan i vår pivot-bil.

Är du ute efter fart och fläkt så kanske det passar med Crosskart istället? Crosskarten är en rörramsbil som är liten och byggd för att köras på grusbana och komma upp i höga hastigheter.

Om det istället passar med någon lugnare aktivitet så kan du prova Fångarna på Torpa. Här hittar du olika utmaningar, allt ifrån hjärngympa till balans- och styrkeprov.

All information om våra cyklar, kanoter och  familjeaktiviteter hittar du här! Vill du istället läsa mer om motorsport så ska du läsa här.